Hei,

Nyt alamme Pirkanmaalaisetki kerätä myssyjä. Myssykampanja aika on nyt 1.3 - 31.5.2010. Koska aloitimme hieman myöhemmin. Kaija tämän idean on laittanut alulle ja minä täällä omassa neulepiirissäni sain ajtuksen yhdeltä neulojalta miksi ei Taysiin kerää kukaan!!

Täällä Urjalan seudulla otan vastaan myssyjä ja laitan lisätietoa muista keräyspaikoista kunhan tiedän. Myssy asioissa minuun voi olla sähköpostilla yhteydessä: teija ahoniemi at taikatoimet fi. Olen saanut muutaman innokkaan myssyntekijä lähiseudulta ja pidän huolen, että jokainen kenen kanssa olen puheissa saavat myös tiedon tästä hienosta kamppanjasta joka on saanut alkunsa täältä.

Itselläni on jo kaksi myssyä valmiina. Myssyjen on hyvä olla kutittamatonta materiaalia esim. bambu, puuvilla. Ei mielellään tekokuitua, koska saattavat olla hiostavia. Minulle eräs maahantuoja ehdotti merinovillalankaa eli vauvalankaa ja teen siitä juuri kokeilua Matleenan ihanalla neule ohjeella. Toisillehan villa sopii paremmin kuin toisille. Bambulanka tulee olemaan ehdoton oma suosikkini. 

Päivittelen lisätietoa kampanjasta. Mutta pääasia, että saimme tämän käynnistymään.

NYT VAIN PUIKOT JA KOUKUT HEILUMAAN!!

NIIN JA KAIKKI MINULLE SAAPUNEET MYSSYT KUVAAN JA JULKAISEN BLOGISSANI.

KIITOKSIA JO ETUKÄTEEN OSALLISTUJILLE JA ETENKIN TEILLE, JOTKA LAITOITTE TÄMÄN ALKUUN!!!!

LISÄYSTÄ:

Tässä muutamia myssynluovutuspaikkoja Tampereella, jotka Kaija on järjestänyt:

Taito shopissa. (Pirkanmaan kotityö) Hatanpaan valtatie 4
He ottavat myssyjä vastaan


Pirkanmaan  Käsi-ja taideteollisuuskeskus Verkaranta  os. Verkatehtaankatu 2 33100 Tampere ottaa myssyjä vastaan, se on avoinna Ma-pe 10.18 La ja su 11-16

Itse otin tänne yhteyttä:

Vammalassa:

Silmu&Solmu käsityöpuoti