Olen tehnyt paidasta valmiiksi etu ja takakappaleet. Aloittanut jo hihaa, yritä vielä illalla saada lisättyä kuvaa tänne. Tässä on yksi kuva kesken eräisestä työstäni ( yksi monista...;)

1235727817_IMG_0487.jpg

 

Eli Rose Mohairista valmistuva huivi, aikaa huivin tekemiseen ei kauaa mene vaikka siitä noin kaksi metrinen tuleekin, mutta pakko tehdä välillä jotakin muuta kuin pitsiä. Nämä kaikki huivit mitä minulla kesken(kaiketi 7 eri väristä) ovat menossa lahjoiksi. Vihreä täytyisi vielä tehdä äidilleni. Äitini on myöskin kova tekemään käsitöitä, geeniperimässä...;)

No huiviprojekti valmistuu aina tässä sivussa ja jouluun on vielä aikaa. Laittelen valmiista kuvia sit joskus. Mutta nyt nuorimmainen vielä nukkuu, joten hetkeksi kaikessa rauhassa puikot käteen ennen kuin lähdemme ulkoileman ja ruuan valmistus alkaa. Yritä vielä illalla saada paidasta kuva päivitystä. Ja uusia ideoita olisi jo vaikka kuinka monta mielessä, mutta vuorokaudessa liian vähän tunteja.

Ai niin en ole kertonutkaan vielä teille, meille tulee kesävauva, 3.6.2009 on laskettu aika. Minulla kun on tämä krooninen vauvakuume, vipinää piisaa meidän perheessä ja koirakuumekin olisi ja kisuvauvakin ois kiva...Ne hormoonit...;) Niin meillä on yksi kisu, Kuningatar Jekku, aivam ihana ja persoonallinen perheenjäsen... Joo mut nyt puikot käteen...Tapaamisiin...